Mirel Rădoi nu l-a inclus pe Olimpiu Moruțan în lotul pentru EURO din cauza situației de la FCSB. Valeriu Iftime a explicat cum ”perla” FCSB-ului își poate relansa cariera. 

Valeriu Iftime este de părere că dacă Moruțan ar juca la Viitorul, acesta ar fi, cu siguranță, o stea în echipa lui Gică Hagi. Patronul Botoșaniului crede că tânărul jucător are nevoie de ajutor din cauza formei în care se află, iar Viitorul este soluția salvatoare.

900.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com. În Liga 1, fotbalistul a jucat pentru FCSB 27 de meciuri și a marcat 2 goluri.

”La Olimpiu, situaţia e complicată. Dacă nici la Europeanul sub 21 de ani nu e luat, înseamnă că e o problemă. El are nevoie de ajutor acum. E un fotbalist talentat, dar ca orice fotbalist talentat se poate pierde.

El, dacă ar juca la Viitorul, ar fi piesă, stea! Hagi l-ar face stea la Viitorul. Dacă vrei să creezi viitor nu joci cu Teixeira în meciul cu CFR Cluj, ci îl bagi pe Moruţan. Doar aşa îl poţi ajuta.” a declarat Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și Șumudică, replică tăioasă pentru Iordănescu Jr: ”O să trec pe la neurolog și îl sun pe Edi să îi cer un număr”