Un patron din Liga 1, mesaj categoric pentru Becali: ”Nu-l dau sub 1.500.000 de euro!”

Un patron din Liga 1 a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB l-a transferat pe Andrei Miron de la FC Botoșani, însă nu se oprește.

Becali vrea să îl aducă la clubul său și pe Andrei Chindriș, internațional U21.

Fundașul de 21 de ani a fost dorit de vicecampioană în mai multe rânduri, însă Valeriu Iftime, patronul formației moldave, este dispus să îl lase pe acesta să plece doar pentru 1.5 milioane de euro.

”Am tot discutat cu Gigi Becali și i-am explicat că nu îi pot da acum drumul lui Chindriș. De la vară putem să stăm la discuții, dar i-am spus clar lui Gigi că la acest jucător țin foarte mult la prețul de transfer. Și la Miron voiam bani pe el, dar am acceptat să îl dau doar pe procente pentru că îi promisesem că îi dau drumul.

Însă pe Andrei Chindriș nu i-l dau lui Gigi Becali sub 1.500.000 de euro. Are doar 21 de ani și nu sunt fraier să îl dau pe bani puțini. Dar dacă Chindriș îmi vine cu vreo ofertă de transfer de prin străinătate, atunci sunt dispus să mai scad din pretențiile financiare. Însă în țară sunt decis să nu îl dau sub 1.500.000 de euro. Dacă Gigi îl vrea atunci discutăm la vară, dar doar pe banii ăștia sunt dispus să îl las la FCSB” a declarat Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

650.000 de euro este cota de piață lui Chindriș, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, tânărul fundaș a bifat 22 de apariții în Liga 1 și a marcat un gol.

Tot în actuala stagiune, fotbalistul a fost unul dintre oamenii de bază ai formației moldave și a ajutat-o pe Botoșani să se califice în premieră în play-off.

Citește și EXCLUSIV | Au cu ce, mă! Cu ce se laudă cei de la FCSB și care e dorința lor cea mai mare în 2020!