Un oficial FRF donează pentru Dinamo: “Este parte din istoria mea!”

Vlad Munteanu a decis să adere la programul Doar Dinamo Bucureşti, prin care fanii încearcă să adune sumele de bani necesare pentru a susţine clubul din Ştefan cel Mare.

Angajat al FRF în funcţia de manager operaţional, fostul mijlocaş al alb-roşiiilor a explicat de ce gestul său nu poate fi interpretat ca un conflict de interese.

„Cred că e normal să încurajăm lumea să-și facă abonamentele pe care programul DDB le are. Toți care au trecut pe la Dinamo o vor face. Unii au făcut-o deja, alții o vor face în curând.

Nu se pune problema să vin la Dinamo. Le mulțumesc fanilor pentru aprecieri, dar eu am treaba mea la Federație. Nu pot să spun nimic despre ce se va întâmpla în viitor, dar mă bucură faptul că sunt apreciat. 

Nu văd un conflict de interese. Dinamo face parte din istoria mea. Eu nu mă ocup cu selecția jucătorilor, nu mă ocup cu programarea meciurilor celor de la Dinamo. Ceea ce fac la Federație nu reprezintă un impediment în a mă abona, mai ales că nu mă abonez la ceva ce nu cunoșteam, ci la ceva care face parte din istoria mea”, a declarat Vlad Munteanu pentru gsp.ro.

Anunţul implicării lui Vlad Munteanu, care va plăti la fel ca ceilalţi susţinători 48 de euro pe an, a fost făcut pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

HAITA SE ADUNĂ LA GREU! Vlad Munteanu s-a alăturat Proiectului DDB. Nu este singurul gest făcut pentru Dinamo, dar e…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 14 aprilie 2020

Vlad Munteanu a evoluat pentru Dinamo între 2000 și 2006 și în 2011. A câștigat două titluri, trei Cupe și o Supercupă a României în tricoul „câinilor”.