Directorul sportiv de la CFR Cluj, Daniel Stanciu, a vorbit despre posibilitatea ca Mario Camora să ajungă la FCSB. Acesta a negat zvonurile și a explicat că o înțelegere va avea loc cu fotbalistul în perioada următoare.

Fostbalistul celor de la CFR Cluj a intrat în ultimele 6 luni de contract. Directorul tehnic al formației din Ardeal a explicat că există o posibilitate ca Mario Camora să își încheie cariera la ardeleni. Oficialul a afirmat că este o șansă foarte mare ca jucătorul să semneze prelungirea contractului.

Voi credeți asta (nr. Camora la FCSB)? Există șanse să îl vedem pe Camora la CFR Cluj până la finalul carierei. Nu am bătut încă palma cu el, urmează să ne înțelegem. E diferență foarte mică (nr. între cerere și ofertă) și cred că zilele următoare o să ajungem la o înțelegere.” a declarat Daniel Stanciu pentru DigiSport.

CFR a adus un fotbalist vara trecută, pe fundașul Andrei Radu. Acesta a ajuns la formația din Gruia pentru a-l înlocui pe Camora, dar nu a reușit și a fost împrumutat la Dunărea Călărași.

Peste 200 de meciuri are Mario Camora în tricoul celor de la CFR Cluj. Cota de piață a fundașului portughez este de 1.1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul fotbalistului? CITEȘTE AICI

Vezi și VIDEO | Doi frați vor fi adversari în Liga 1!