Politicienii români și oamenii de afaceri au fost luați în vizor de fostul mare internațional Gică Popescu!

Gică Popescu este deranjat de oamenii politici și de afaceri care susțin echipa națională, însă nu depun eforturi pentru a sprijini sportul românesc. ”Baciul” a explicat că multe persoane au îmbrăcat tricoul echipei naționale doar pentru că România U21 a făcut un turneul final foarte bun.

Fostul mare internațional este curios ce se va întâmpla în continuare cu toți cei care au susținut România la Campionatul European. De asemenea, Popescu a oferit ca exemplu Academia lui Gică Hagi, care a dat la turneul final 10 jucători.

„Vreau să văd că se întâmplă ceva după această calificare în semifinale (n.r. România U21 a ajuns în careul de aşi la EURO 2019). Şi oamenii politici, şi cei care fac businessuri. Am văzut că şi-au pus unii tricoul galben şi se dau patrioţi. Asta înseamnă să fii patriot, să îţi pui tricoul galben două săptămâni?

Nu, fraţilor, uitaţi-vă la proiectul lui Hagi. A mers, lucraţi la baza piramidei pentru a creşte. Nu se poate fără infrastructură şi fără proiecte serioase” a declarat Gică Popescu pentru DigiSport.

Citește și Experții Eurosport, despre duelul 100% românesc de la Wimbledon! Ce verdict au dat specialiștii