Un nou transfer pentru promovare! Petrolul și-a luat mijlocaș ofensiv de la Viitorul Constanța

Petrolul Ploiești și Viitorul Constanța au ajuns la un acord în privința împrumutului fotbalistului Bogdan Matiș (19 ani). Mijlocașul ofensiv va evolua pe „Ilie Oană” până la finalul acestui sezon.

Matiș are 20 de apariții și cinci goluri marcate în stagiunea precedentă a eșalonului secund. Acesta a făcut parte din lotul formației FC Argeș, alături de care a promovat în Liga 1.

„Născut în 2001, Matiș este un fotbalist de profil ofensiv, putând juca pe mai multe posturi în linia mediană, iar din vara anului trecut a făcut parte din lotul lui FC Argeș, grupare cu care a promovat în prima ligă.

În stagiunea precedentă a eșalonului secund a bifat 20 de apariții și cinci goluri marcate, fiind titular în toate cele cinci întâlniri din play-off-ul de promovare, iar în această vară a jucat în ambele partide pe care piteștenii le-au susținut în Liga 1”, se arată în comunicatul transmis de „lupii galbeni”.

✔️ Tânărul jucător Răzvan Bogdan Matiș (19 ani) va evolua, până la finele acestui sezon, la FC Petrolul Ploiești, fiind…

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Joi, 10 septembrie 2020

Citește și • Italienii au făcut anunțul! Tătărușanu va încasa un salariu colosal la AC Milan