Un nou conflict la CFR Cluj! Jucătorul care face plângere la comisiile FRF

Situația financiară de la CFR Cluj n-a fost bună în ultimele luni, iar mai mulți jucători au protestat față de restanțele salariale. Acum, unul dintre jucători face plângere la comisiile Federației Române de Fotbal pentru a-și primi bani. Este vorba despre fundașul Alex Pașcanu, care nu prea a mai intrat în planurile antrenorului Dan Petrescu.

Potrivit ProSport, Pașcanu (21 de ani) este înfuriat de modul în care CFR Cluj a gestionat plata salariilor. Jucătorii pe care Dan Petrescu se bazează au fost remunerați la zi, în timp ce colegii lor care nu au prins multe minute în sezonul trecut au restanțe salariale din luna februarie.

Pe scurt, fostul fundaș central de la Leicester este și rezervă și neplătit de 6 luni.

Venit în august 2019 la CFR Cluj, Alex Pașcanu a jucat doar 5 meciuri în tricoul campioanei României, fiind și împrumutat la FC Voluntari.

pascanu cfr

Pașcanu a refuzat să revină la Voluntari în această vară și se pare că a făcut alegerea greșită.

Îmi pare rău de situația lui Alex. Personal am vorbit cu el la telefon și i-am transmis că vrem să-i prelungim împrumutul la FC Voluntari. El mi-a spus că se duce până în Anglia la familia lui și urmează să îmi telefoneze, să îmi dea un răspuns. Din păcate, acel telefon de la Pașcanu nu a mai venit nici până în ziua de astăzi. Se află la Cluj acum, dar vedeți și voi că nu intră în vederile lui Dan Petrescu.

Sincer chiar nu știu ce vrea să facă, însă e păcat că un jucător care e convocat constant la naționala Under 21 a ajuns să nu joace deloc în campionat“, a spus Ioan Andone pentru ProSport.

ioan-andone

750.000 de euro este cota de piață a lui Alex Pașcanu, potrivit Transfermarkt.

CITEȘTE ȘI -> OPINIE | Ei mai buni sau noi mai fricoși? Liga Campionilor nu iartă pe nimeni