Un nou caz ‘Adi Petre’ la FCSB? ”Nu e cea mai confortabilă situație pentru Sergiu!”

Sergiu Buș (28 ani) nu a primit șanse suficiente la FCSB, iar situația nu este pe placul atacantului.

Vârful a evoluat în opt meciuri pentru formația din Capitală, însă în niciunul nu a fost integralist.

Buș a refuzat mai multe oferte pentru a îmbrăca tricoul FCSB-ului, iar agentul său recunoaște că situația nu este pe placul acestuia și speră ca lucrurile să se schimbe.

”E clar că nu e cea mai confortabilă situație din punct de vedere mental pentru Sergiu. În momentul în care a ajuns la FCSB, se știe foarte clar că au mai existat alte oferte mari, importante și care au fost refuzate de Sergiu, de la echipe mari.

Nu doar din România, cât și din străinătate. Noi vorbim zilnic. Mai presus că este jucătorul reprezentat de mine, este prietenul meu foarte bun, este ca fratele meu mai mic și știu fiecare pas pe care îl face.

El a venit la FCSB după o perioadă de o lună în care nu jucase la Mediaș, a avut și acel ghinion de a se infecta cu COVID chiar în perioada competițiilor europene, iar asta l-a tras foarte mult în jos.

Acum este în revenire de formă. Din păcate, nu beneficiază de numărul de minute pe care l-ar dori. Sper și cred că aceste lucruri se vor schimba. Sergiu demonstrează, de fiecare data, când intră pe teren, că poate fi un jucător extrem de util echipei.” a declarat Bogdan Apostu pentru ProSport.

bus fcsb gol

800.000 de euro este cota de piață a lui Buș, potrivit transfermarkt.com.

sergiu bus

Vezi și VIDEO | Ofensivă totală la FCSB! Toni Petrea: ”Vrem să marcăm cât mai mult!”