RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un nou atac cu talpa asupra politicienilor români! ”E un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei!”

Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al echipei Dinamo, este nemulțumit din cauza venitului provenit din pensie.

Cornel Dinu, legendă a echipei Dinamo, a vorbit despre pensia pe care o încasează după ce a jucat și a lucrat în curtea Ministerului de Interne. Acesta încasează 6.200 de lei și este nemulțumit, pentru că Elisabeta Lipă și Monica Iagăr primesc aproape dublu.

„Pensia mea nu este dintre cele nesimțite. Eu am ieșit pe vechiul sistem de pensionare, în 2003, cu 5.000 de lei, și acum pensia mea a ajuns la 6.200 de lei… Eu am avut 40 de ani la Dinamo, cu funcții de conducere…

Și doamna Lipa, și doamna Monica Iagăr, care au stat trei-patru ani președinte la Dinamo, au ieșit la pensie cu 12.000 de lei. Și n-au nici jumătate din anii mei în Ministerul de Interne. Dreptate mioritică… Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

„Procurorul” a venit în completare cu acuzații grave la adresa clubului Dinamo.

”Cât am jucat la Dinamo, 17 ani, actele astea cu premieri și indemnizații sportive, peste salariu, nu s-au mai găsit, erau depozitate cu grijă, într-un subsol și au dispărut. O minciună ordinară! Că noi plăteam mai mult impozit decât cel luat din salariu și asta nu s-a luat în calcul.

Asta-i țara: Dinu a fost 40 de ani la Dinamo și are pensie 6.200 de lei, Lipă și Iagăr au fost mai puțin de jumătate din anii ăștia, Iagăr dacă a fost cinci ani președintă, și au 12.000 de lei pensie. Unde-i dreptatea? Oricum, n-are Dinamo bani să mă plătească după ce am făcut eu pentru club!”, a mai spus Dinu.

CITEȘTE ȘI: Mihalcea ține ”haita” unită în timpul pandemiei! Ce a discutat antrenorul ”câinilor” cu străinii de la Dinamo

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare