RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un mare portar crescut de Dinamo vorbește despre situația din Ștefan cel Mare: “Spiritul nu trebuie să se piardă”

Florin Tene a început fotbalul la Dinamo și a rămas atașat de câini cu toate că a îmbrăcat ulterior și tricoul rivalelor Steaua și Rapid. 

Antrenor cu portarii în ultimii ani la echipele pregătite de Laurențiu Reghecampf, acesta privește din Emiratele Arabe Unite la criza pe care o traversează fosta sa formație.

“Este un moment delicat pentru întreaga suflare, e greu de crezut că o echipă precum Dinamo a putut ajunge într-o asemenea situație. Eu am crescut la Dinamo în anii ’80, iar atunci  pentru noi nu exista locul 2. În spiritul acesta am crescut.

Mi-aș dori ca lucrurile să se așeze pentru ca spiritul acestei echipe să nu se piardă. O soluție? Nu-mi dau seama de aici, de departe. Desigur, eu sunt poate subiectiv, deoarece am crescut în curtea lui Dinamo și sper ca echipa să redevină ceea ce a fost odată” a spus Florin Tene pentru digisport.ro.

florin tene

Fostului goalkeeper nu îi vine să creadă că o echipă care domina fotbalul românesc se zbate să supraviețuiască și a devenit neinteresantă pentru oamenii potenți financiar.

“Am avut cea mai bună echipă de juniori timp de cinci ani, culminând cu câștigarea campionatului de juniori republicani. Și-ți dau exemplu doar câteva nume: Lupescu, Răducioiu, Mitici, George Bănică, Ștefan, Iordache, Orlando Stănescu, Fane Barbu, Stan, Răzvan Popescu și alții. Echipele românești din acea perioadă au realizat performanțe extraordinare pe plan internațional” rememorează antrenorul cu portarii ajuns la 51 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Omul de care Messi a fost impresionat când a intrat în vestiarul Barcei: “Nu am îndrăznit să mă uit în ochii lui”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare