Un mare antrenor român propune o soluție de ultimă oră pentru calificarea României la EURO!

Echipa națională a pierdut partida cu Suedia, scor 0-2, iar singura posibilitate de a ajunge la turneul final de anul următor este prin barajul Ligii Națiunilor.

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul arabilor de la Al Wasl, are o soluție salvatoare pentru FRF: naționala U21, condusă de pe bancă de Mirel Rădoi.

În vara acestui an, ”tricolorii” mici au realizat o performanță uriașă și au ajuns până în semifinale la EURO U21.

Reghe este de părere că noua generație trebuie să facă pasul la echipa mare, alături de antrenorul care a dus-o pe România până în penultimul act al competiției din Italia și San Marino.

”Vrei să riști și să construiești o generație nouă? Ia-i pe toți de la România U21, pune și antrenorul de la U21 pentru că el a avut rezultate cu ei și atunci riști.

Mai aduci 2-3 jucători cu valoare despre care consideri că mai pot ajuta echipa națională. Nu ai cum să spui că obiectivul e calificarea la Euro 2020, dacă faci schimbarea asta” este de părere Laurențiu Reghecampf.

INFO: În meciul cu suedezii, Cosmin Contra a încheiat partida cu șase jucători care au evoluat la EURO în această vară: Adrian Rus, Tudor Băluță, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș, Florinel Comanș și Ianis Hagi.

Citește și Dan Petrescu a vorbit despre preluarea echipei naționale. „Mai sunt șanse de calificare, la baraj”