Un jucător de la Craiova, umilit de propriul agent: ,,A semnat un contract de sclav”

Un jucător de la Craiova a fost păcălit de propriul agent, după ce a acceptat câteva clauze din contract care par total absurde.

Cel care a semnat contractul care îl obligă să îi spună agentului său tot ce face şi ce decizie vrea să ia personal este George Cîmpanu de la Craiova, potrivit ultimelor informaţii.

Jucătorul oltenilor are obligaţia să-i transmită agentului său extrase din contul bancar, când acesta solicită acest lucru. Cîmpanu trebuie să direcţioneze 10% din veniturile sale către agent şi nu poate semna orice contract decât cu acordul impresarului.

Craioca Alex Cimpanu

Liţă Dumitru a recunoscut scrisul fotbalistului pe care l-a avut sub comanda sa în perioada în care antrena la Chiajna. Acesta consideră că jucătorul oltenilor a semnat un contract de ,,sclav” cu agentul său.

,,Îi cunosc iscălitura. Vreau să spun că este unul dintre cei mai talentați copii pe care i-am avut la grupa celor născuți în 2000, la Concordia. E vorba despre George Cîmpanu. E un copil bun, talentat. Era șef de generație. Părinții lui s-au despărțit. Mama lui lucrează pe vas, câte șase luni, apoi vine înapoi alte șase. A locuit o perioadă lungă la mine. Am avut grijă de el, l-am dus la școală, l-am trecut clasa. Da, a stat mulți ani la mine acasă.

1 Lita Dumitru

Mama lui l-a dus un an și jumătate la sora ei, în Germania. Și a jucat acolo, a vrut Eintracht Frankfurt să-l ia, dar el trebuia să vină înapoi în țară. Mama lui s-a chinuit și l-a crescut cum a putut.”, a mărturisit Liţă Dumitru, pentru Digisport.

Fostul jucător de fotbal îl acuză pe Sorin Paraschiv, team-manager la Clinceni că a profitat de pe urma jucătorului, care acum îmbracă tricoul Craiovei.

,,Pe contract nu l-a sfătuit nimeni. Mama lui era bolnavă atunci, iar domnul Paraschiv a profitat de asta. Până la 18 ani, mama lui semna contractele. Dar n-au răsfoit foaie cu foaie, să vadă toate clauzele alea. Trăim într-o țară unde sclavagismul a murit de mult, dar contractul ăsta e de sclav. Asta a semnat.

Paraschiv

Așa consider eu că sunt clauzele astea. Agentul nu l-a ajutat cu nimic, decât că a vorbit la Botoșani să-l ia de la Turnu Măgurele. Atât. Mama lui poate să confirme. Agentul i-a dat o singură pereche de ghete, dar și alea erau folosite, vechi. Ce bani să-i dea el jucătorului? I-am și zis acum, l-am sunat: ‘Băi, băiatule, pentru ce ai luat tu 50 de mii, că l-ai dus la Craiova?’. Nu m-am gândit vreodată la asta.

Contract Cimpanu
Sursa foto: digisport.ro

Eu i-am plătit cantonamente lui Cîmpanu cât a stat la noi. L-am îmbrăcat, i-am dat mâncare. El este pe același post cu Cicâldău, acolo joacă cel mai bine. E lider, face faza defensivă bine. Una peste alta, el e sclav acum. Iar domnul Paraschiv are o funcție în conducere la Clinceni, deci nu are voie să fie impresar. Eu n-am văzut așa contract niciodată., a mai precizat Liţă Dumitru pentru sura menţionată.

Citeşte şi Craiova își pregătește echipa de titlu! Primele trei ținte ale lui Ouzounidis