Un impresar român a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi! ”Toată lumea e mulţumită dacă pleacă”

Bogdan Apostu, impresar român, a explicat de ce Ianis Hagi este pus să aștepte până se va transfera în străinătate. Nume precum Sevilla sau Standard Liege îl au pe jucător în vizor.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători de la Viitorul și de la Naționala U21. Fiul ”Regelui” s-a aflat în mijlocul mai multor discuții pentru o posibilă plecare, dar nimic nu este concret. Bogdan Apostu a vorbit recent în cadrul unei emisiuni despre conversația pe care a avut-o cu Gheorghe Hagi în legătura cu un transfer al fiului său în străinătate.

“Dacă aş putea decide eu, l-aş ţine până după EURO. Ajută Viitorul să se bată la campionat, prinde meciuri importante şi îi cresc cota. Şi faptul că va participa la EURO 2019 U21 îi va ridica mai mult cota. Toată lumea e mulţumită dacă pleacă, şi Viitorul, dar şi Fiorentina dacă mai are procent.” a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru ProSport.

Citește și Daniel Stanciu A CONFIRMAT HAOSUL de la CFR Cluj! ”S-au adunat foarte multe cheltuieli în această perioadă”

ianis ianis hagi 31998700

Gheorghe Hagi a fost prezent în tribune la partida din Europa League, Standard Liege – Sevilla. Potrivit Voetbalnieuws, ”Regele” nu voia să negocieze cu Sevilla, cum se specula, ci cu Standard. La echipa belgiană mai este un produs al academiei lui Hagi, Răzvan Marin, jucător care prinde primul 11 regulat.

Citește și Un club de fotbal a lansat ”ABONAMENTUL PE VIAȚĂ”! Cât costă și de ce facilități dispune