România va juca, astăzi, de la ora 21.45, la Vilnius, cu Lituania, a treia partidă din Liga Națiunilor. 

Cu două puncte în cont după întâlnirile cu Muntenegru (0-0) şi Serbia (2-2), România este obligată să învingă la Vilnius pentru a rămâne în cărţi pentru ocuparea primului loc.

Tricolorii sunt optimiști că se vor întoarce cu cele trei puncte ”obligatorii”, înainte de marea dispută de duminică, cu Serbia, de pe Arena Națională. Această ”agitație” din jurul echipei naționale l-a lăsat însă indiferent pe Dumitru Dragomir.

Citește și VIDEO | Scandal monstru în Turcia! Un cântăreț celebru, snopit în bătaie de Arda Turan!

Asta din cauza competiției ”inventate” de UEFA, care precede practic preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final organizat în 12 orașe, printre care și București:

”Această competiție nu-mi spune nimic! Liga Națiunilor n-are nici cap, nici coadă!”, a declarat, pentru Libertatea, Dumitru Dragomir.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a continuat: ”Liga asta nu are substanță. E ca și cum ai juca table pe ”gratis”. În aceste condiții, meciurile cu Lituania și cu Serbia contează doar pentru palmares în opinia ex-șefului de la Ligă: ”Sunt meciuri de palmares. Sper ca România să le câștige pe amândouă”.

În ceea ce privește echipa națională, Dragomir crede că aceasta poate crește sub ”bagheta” selecționerului Cosmin Contra: ”Cred că echipa națională este pe un drum bun, de când a venit selecționer Cosmin Contra. E unul dintre foștii lideri ai echipei naționale. Contra a fost fotbalist, domnule, doar n-a jucat degeaba pe la AC Milan sau Atletico Madrid. E ambițos și va transmite acest lucru și băieților”.