Un greu din fotbalul românesc dă de pământ cu Mutu: ”Se plimbă pe banii Federaţiei!”

adrian-mutu-echipa-nationala-de-tineret

Un greu din fotbalul românesc a dat de pământ cu Adrian Mutu, noul selecționer al naționalei U21.

Până în prezent, ”Briliantul” le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda.

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, este convins că lui Mutu îi va fi foarte greu la echipa națională de tineret.

”Puriul” crede că dezavantajul principal al acestuia este faptulă că nu a avut timp suficient pentru a îi vedea la treabă pe tinerii internaționali români.

”Eu chiar am vorbit cu Adi şi i-am zis, băi Adi, nu se poate ca în perioada asta să nu fi reuşit măcar câteva zile, trei zile, să faci un meci. Lui o să îi fie cel mai greu. La Rădoi, jucătorii deja se ştiu, au jucat… ai mai multe soluţii.

Dar el nu îi cunoaşte, nu a fost în ţară ca să îi vadă. În timpul scurt pe care îl are… degeaba vine pe aici, se plimbă din stânga în dreapta pe banii Federaţiei… o să îi fie foarte greu şi i-am zis. Are meciul ăsta foarte important cu Danemarca, depinde ce faci în meciul ăsta” a declarat Mircea Rednic, potrivit TelekomSport.

 

Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari și la juniorii lui Al Wahda, Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

Citește și Revenire de senzație la națională? Rădoi confirmă: ”Nu este un subiect închis!”