Un greu din fotbal e categoric: ”FCSB poate să viseze la Liga Campionilor!”

Un nume important din fotbalul românesc e categoric: FCSB poate ajunge în Liga Campionilor în viitorul apropiat.

În acest moment, formația din Capitală se află pe primul loc, cu 24 de puncte. Roș-albaștrii au marcat 28 de goluri, dintre care 18 au fost reușite de doi jucători: Man și Tănase.

Ioan Andone (60 ani), legendă dinamovistă, are cuvinte de laudă la adresa clubului patronat de Becali și crede că FCSB poate ajunge în următorii ani în Liga Campionilor.

”FCSB în ultimii ani a cumpărat aproape cei mai buni jucători din campionatul nostru, români, tineri, pe care i-a crescut încet. Nu a mai avut performanțe în Europa, dar anul trecut trebuiau să fie cu CFR la bătaie.

Pe ei îi mai trădează apărarea, îi mai trădează jucătorii din apărare, organizarea jocului defensiv. Dar pentru atac noi am simțit pe propria piele. Noi, Voluntari, am câștigat cu FCSB, cu cea mai bună echipa pe care o aveau, dar ne-au chinuit rău de tot, efectiv au jucători.

ioan andone

Dinamo ia jucători liberi, nu plătește sume de transfer, au luat nume. Vorbim de Dinamo actual. Au luat nume care au trecut prin campionate puternice, dar nu sunt omogeni. Nu au valoarea jucătorilor români de la FCSB. Eu cred că diferența e mare și de strategie.

Becali a tot cumpărat mereu. A mai dat, a mai adus, a pus presiune pe ei. Dar dacă îi lași pe cei de la FCSB și mai aduci fundași centrali, ascultați ce vă spun, FCSB se poate duce în Europa League în următorii ani sau să viseze la Champions League.” a declarat Ioan Andone la ProX.

ioan andone voluntari 1

Citește și EXCLUSIV | Ilie Stan i-a pus gând rău FCSB-ului: s-a pozat cu fularul Stelei! Ce spune de tragerea la sorți din Cupă