Un fotbalist de la Viitorul primește sfaturi de aur, atât de la tatăl său, cât și de la Gică Hagi.

Viitorul a câștigat partida amicală disputată astăzi cu Academica Clinceni, scor 5-2. Rivaldinho a reușit o ”dublă” pentru constănțeni.

Fotbalistul de 24 de ani este fiul lui Rivaldo, fostul câștigător al Balonului de Aur din 1999. Rivaldinho se consideră norocos: acesta este sfătuit atât de fostul mare jucător al Barcelonei, dar și de antrenorul său, Gică Hagi.

”Bine după o lună grea pe care am avut-o, când m-am accidentat, un meci bun şi acum mai avem o săptămână până la meci.

Cum zic mereu, am un profesor acasă, care a fost un mare fotbalist şi am un fotbalist care e antrenorul meu. Şi nu ai cum să nu înveţi ceva când ai doi fotbalişti lângă tine” a declarat Rivaldinho.

800.000 de euro este cota de piață a jucătorului brazilian, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În actualul sezon, fotbalistul a marcat 4 goluri în 6 apariții.

Echipa națională a pierdut seara trecută partida cu Suedia, scor 0-2. Fiul lui Rivaldo a avut o favorită clară: România.

„M-am uitat, am ţinut cu România dar din păcate nu a bătut. Trebuie să facă un meci bun cu Spania şi vedem mai departe ce o să fie” a mai spus fotbalistul brazilian.

Vezi și GALERIE FOTO | Cu toată viteza spre EURO! Ce surpriză le-a pregătit Rădoi ”tricolorilor” U21