48.513 fani au luat loc în tribunele Arenei Naționale, duminică seara, la meciul dintre România și Serbia, scor 0-0, din Liga Națiunilor. Printre spectatorii prezenți la meci au luat parte și diferite personalități din lumea sportului dar și jucători din Liga 1.

Daniel Benzar, 20 de ani, mijlocașul vicecampioanei FCSB a fost și el prezent în tribunele celui mai mare stadion al țării, la partida pe care tricolorii au disputat-o aseară în compania Serbiei. Totuși, pentru a putea viziona partida, fratele mai mic al fundașului Romario Benzar a trebuit să treacă alături de iubita lui printr-o experiență mai puțin plăcută.

Citește și FOTO | Nicolae Stanciu, făcut albie de porci! ”Gloabă moartă. Acum o lună făceai pe șmecherul!”

Ajunși la stadion cu mai puțin de o oră înainte de startul partidei, Daniel Benzar a dorit să intre în curtea arenei pentru a-și parca mașina, deși nu avea tichet de parcare. Tânărul jucător și-a încercat norocul și le-a transmis celor de la pază că este jucător la FCSB și să-l lase să intre. Mai mult, acesta s-a și legitimat, arătând buletinul: ”Nu am parking, dar sunt jucător la Steaua”.

Din păcate pentru el și iubita lui, oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați și i-au cerut să se pună în mișcare și să găsească un loc de parcare în zona adiacentă stadionului.

”Nu vă putem permite accesul, vă rugăm să vă puneţi în mişcare. Cine eşti mă, tu? Hai, dă-i drumu’ d-aici. Hai, domne, n-auzi! Puneţi-vă în mişcare. Accesul se face doar cu parking”, i-au transmis reprezentanţii firmei de pază, conform gsp.ro.