Un fotbalist al lui Dinamo, izolat la munte: „Eu sunt puțin mai norocos”

Ricardo-Grigore-dinamo

Ricardo Grigore (20 de ani) se află în autoizolare la munte. Tânărul fundaș al lui Dinamo îl are alături de el pe Robert Moldoveanu (21 de ani). Cei doi sunt însoțiți de iubitele lor.

Jucătorii lui Dinamo au primit ordin de la Mihalcea să stea cât mai mult timp în casă.

„Antrenorul (n.r. Adrian Mihalcea) ne-a spus să ne ferim de tot ce este afară, să stăm cât mai mult în casă și să acceptăm situația. E o situație delicată și trebuie să fim pragmatici. Ne afectează foarte mult. Se va simți când vom relua pregătirile, dar nu avem ce să facem, pentru că sănătatea e pe primul plan și după restul.

Eu sunt puțin norocos, pentru că am oportunitatea de a alerga undeva, dar mă gândesc la ceilalți colegi care nu au posibilitatea decât de a se pregăti în casă. Noi suntem la Moeciu. Nu este nimeni pe străzi, este gol. Sunt doar oamenii care stau aici, în rest nu e absolut nimeni. Ies cu Robert Moldoveanu la alergat, iar prietenele ne gătesc.

Am încercat să îmi calmez părinții, pentru că ei erau mai agitați și le era frică să nu rămână pe aici. Le-am spus să stea liniștiți că totul va fi bine. Dacă stăm să ne uităm la televizor la tot ce se întâmplă și nu gândim pozitiv, atunci nu ne ajută cu nimic”, a mărturisit Ricardo Grigore, potrivit ProSport.

Citește și ♦ Un jucător al Clujului a dezvăluit motivul real pentru care Iordănescu a fost demis de la CFR