Gigi Becali a fost pus la zid de un fost stelist!

Florin Gardoș (31 ani), fost jucător la formația roș-albastră în perioada 2010-2014, este convins că patronul formației din Capitală nu se va schimba și va proceda la fel cu jucătorii care intră în dizgrația acestuia.

Fotbalistul este de părere că fotbaliștii care merg la FCSB în a doua jumătate a carierei trebuie să își asume faptul că Becali îi poate da afară oricând.

”Cam toţi cei care s-au reîntors la FCSB au cam avut aceeaşi soartă. Nu ştiu neapărat dacă e vina lui. Din toată generaţia noastră, cred că singurul care chiar a jucat şi a fost bine a fost Tătăruşanu. Acum, hai să zicem că a ajuns la o vârstă, la o echipă totuşi bună.

Mă gândesc şi la jucătorii în genul lui Florentin Matei, Stoian, care au venit şi au jucat două meciuri şi a zis patronul: gata, nu îi mai vreau în echipă! Eu cred că îţi asumi un mare risc să mergi spre sfârşit de carieră sau în a doua parte a carierei acolo, pentru că se promovează foarte mult jucătorii tineri şi depinzi de cum vede patronul lucrurile şi, dacă i se pune pata cum a fost în cazul unor jucători, rişti totul. Chiar am văzut că s-a accidentat Stoian destul de grav. Poate să fie şi asta o consecinţă, nu a jucat un an de zile… Mă aşteptam.

În momentul în care mergi acolo îţi asumi şi acest lucru. Trebuie să te gândeşti şi la treaba asta. Nu se va schimba niciodată, asta e clar. Trebuie să mergi cu acest gând, că trebuie să ignori ce se întâmplă, tot ce zice patronul, tot ce zice presa” a declarat Florin Gardoș la TelekomSport.

Vezi și VIDEO | Becali își freacă mâinile de bucurie! Clubul a făcut anunțul: ”E imposibil să-l mai păstrăm!”