Un fost sportiv român, bătut crunt în plină stradă: “A încercat să mă înjunghie, dar am scăpat teafăr!”

Un nou conflict a izbucnit în România, asta după ce un fost sportiv a mărturisit că a fost snopit în bătaie în plină stradă de către un pugilist, retras din activitate!

Evenimentul s-a petrecut în orașul Onești, din județul Bacău, iar victima a povestit cutremurată despre bătaia care a avut loc în urmă cu câteva zile. Acesta a mărturisit că a fost lovit cu bestialitate de către agresor, în timp ce un alt individ care a luat și el parte la incident a vrut să îl înjunghie.

Dezvăluirile fostului kickboxer, Mihai Oprea, a șocat pe toată lumea. Fostul sportiv român a povestit cum pugilistul Vitalie Mârza, retras din activitate, l-a agresat în plină stradă și a explicat cu lux de amănunte tot firul evenimentului.

Fost luptator de kickboxing batut

“Conflictul a început acum un an de zile, timp în care Mârza Vitalie nu a încetat să mă jignească și să mă denigreze. Pe 16 martie, la insistențele lui, ne-am întâlnit pentru a discuta și a încheia acest conflict omenește. Acest lucru nu a fost posibil. A început să mă lovească cu pumnii la nivelul feței, provocându-mi o fractură de piramidă nazală.

În acest timp, un alt prieten de-al lui a încercat să mă înjunghie, dar am scăpat teafăr după ce un prieten de-al meu i-a dat peste cuțit. După conflict, am ajuns la Spitalul Municipal Onești cu hemoragie nazală, iar polițiștii au fost înștiințați.

Mârza Vitalie are la Poliție circa 50 de plângeri de la mine și victimele pe care le-a agresat. În acest moment, starea mea de sănătate nu e una bună. Urmează să fac o intervenție chirurgială, deoarece fractura îmi îngreunează respirația”, a declarat Mihai Oprea, potrivit GSP.

Citește și O mare campioană, dezvăluiri șocante: ”Am avut un semi-viol. Am fost bătută câteva ore în șir”