Un fost selecționer al Angliei, internat în stare gravă la spital

Glenn Hoddle, fost selecţioner al Angliei, a fost internat în stare gravă la spital, după ce a leșinat într-un studio de televiziune. Hoddle a împlinit azi 61 de ani.

Hoddle era în sediul BT Sport și urma să participe, în calitate de analist, la o emisiune dedicată partidelor din Premier League. 

Nu se cunosc deocamdată informații suplimentare despre starea fostului antrenor. Televiziunea BT Sport a decis să anuleze emisiunea “BT Score” și a transmis un mesaj de susținere pentru Glenn Hoddle.

Gândurile noastre sunt alături de fostul antrenor al albaștrilor, Glenn Hoddle, care a fost transportat la spital în stare gravă, în ziua în care a împlinit 61 de ani. Suntem aici, lângă tine, Glenn“, a transmis clubul Chelsea Londra.

O știre teribil de îngrijorătoare că Glenn Hoddle a leșinat în studioul BT, mai devreme. Gândurile mele se îndreaptă către el și familia lui. Haide, Glenn!“, a scris și fostul mare fotbalist englez Gary Lineker.

Ca jucător, Glenn Hoddle a bifat 53 de selecţii în naţionala Angliei, evoluând pentru echipe precum Tottenham, AS Monaco, Swindon şi Chelsea.

Ca antrenor, Hoddle le-a pregătit pe Swindon Town, Chelsea, naționala Angliei, Southampton, Tottenham și Wolverhampton. A calificat Anglia la Cupa Mondială din 1998.

Glenn Hoddle

Glenn Hoddle este cel care l-a adus la Chelsea Londra pe Dan Petrescu.