Un fost rapidist laudă ‘perla’ lui Becali! ”E unul dintre liderii generaţiei”

Deși nu a prins multe minute în acest sezon, fiul fostului stelist Pompiliu Stoica, Ianis, atrage admirația oamenilor din fotbalul românesc.

Nicolae Grigore (53 ani), fost mijlocaș în Giulești, a fost impresionat de juniorul de la FCSB și l-a lăudat spunând despre acesta că este un lider și poate face pasul la echipa mare.

“La Ianis nu ştiu dacă începe această presiune, dacă o resimte sau dacă el e un tip care nu e afectat. Poate face pasul la prima echipă a FCSB, nu resimte presiunea numelui, e unul dintre liderii generaţiei şi l-am văzut şi în meciul de la Călăraşi. Nu se vede o aşa mare diferenţă între colegii săi mai mari de vârstă.” a declarat fostul rapidist la ProSport LIVE.

Ianis Stoica a debutat pentru FCSB la vârsta de 14 ani în meciul de Cupa României cu Sănătatea Cluj din sezonul trecut. Juniorul a marcat golul de 6-1. ”Cred că sunt mai tehnic decât tatăl meu. Mi s-au înmuiat picoarele de când am auzit ‘Hai Stoica’ şi am fost trimis la încălzire.” a declarat după acel meci fiul lui Pompiliu Stoica.

66 de minute a mai prins în acest sezon Ianis, în meciul de cupă cu Dunărea Călărași, pierdut de roș-albaștri. 50.000 de euro este valoarea de piață a jucătorului de la FCSB, conform transfermarkt.com. 

Publicată de Louis Munteanu pe Joi, 15 Martie 2018