Un fost portar al Stelei, sfat prețios pentru Andrei Vlad: “Aici trebuie să fie atent”

Tibi Lung este unul dintre cei care înțeleg foarte bine clavarul prin care a trecut Andrei Vald la un moment dat. 

Și în urmă cu aproape 20 de ani, fostul goalkeeper era blamat pentru câteva dintre intervențiile sale prin care era considera principal responsabil pentru peirderea unor meciuri. Tibi Lung explică unde s-a greșit în privința actualului titular din poarta FCSb-ului.

“Îl mai trădează tinerețea pe Andrei. El s-a dezvoltat corect, până la 18 ani a fost luat la prima echipă și la academie. Problema lui este că cei care l-au luat trebuie să-i gestioneze tinerețea corect. El trebuia altfel gestionat, au fost opinii despre el și nu vreau să… Trebuie evaluat foarte bine de cel care lucrează cu el, dar este un tip destul de puternic și eu cred că va reuși la Steaua” a fost poziția acestuia pentru gsp.ro.

Fiul fostului mare portar al naționalei, Silviu Lung, are încredere în calitățile lui Andrei Vlad.

“Nu are cum să nu reușească. Însă, trebuie să fie puțin mai responsabil. Să comunice mai mult, să organizeze mai bine, lucruri de ordin tactic. Trebuie să fie mai curajos, să-și asume lucrurile mai bune și mai puțin bune pe care le face. Trebuie să trăiască un pic mai mult în jocuri, curaj!”, adaugă Tibi.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Antrenament în doi! Mâna de ajutor primită de Cristiano Ronaldo în izolare

Spynews.ro