A mai rămas o zi până la marele meci dintre România și Suedia!

Dorinel Munteanu știe cum putem să îi batem pe nordici și îl avertizează pe Cosmin Contra înaintea duelului de pe Arena Națională.

„E un joc pe care îl putem face, dar nu e neapărat relevant. Adică nu știm ce e acolo, cum s-au pregătit… Cosmin îi simte. Tot ce pot sa spun e ca dacă improvizăm iar suntem curățați! Ar trebui să avem o formula cat mai apropiata de meciul cu Norvegia când am jucat foarte bine. Și mai trebuie să jucăm tot meciul foarte bine. Nu doar bucăți de meci”, a spus Munteanu.

Fostul mijlocaș a vorbit și despre cum s-a schimbat fotbalul față de perioada în care „Generația de Aur” era la înălțime la turneele finale.

„Sunt și azi fotbaliști foarte talentați. Dar eu cred că e vorba de raportarea la fotbal, la tot ce se întâmplă azi. Lumea s-a schimbat! Noi, și nu vorbesc doar în numele meu pentru că știu cum gândeau și ceilalți, vedeam totul altfel. Voiam să evoluăm la echipa de club pentru că altfel nu aveam șansa să prindem naționala. Oricât de patriotard va suna, așa era. Eram înnebuniți pur și simplu să jucăm la națională. Asta era cel mai important. Apoi echipa de club, banii, faima”, și-a amintit Dorinel Munteanu.