RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ajutor din partea lui Gigi Becali de 30.000 de euro: „Mi-au dat lacrimile”

Florentin Petre (45 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, a vorbit despre probleme pe care le-a avut în carieră dar și despre oamenii care l-au ajutat.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a mărturisit că mulți oameni din fotbalul românesc l-au ajutat când a fost diagnosticat cu hepatită chiar și oameni la care nu se aștepta vreodată cum ar fi patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

„Am avut hepatită și nu am jucat un an și două luni, apoi problema cu pescuitul când m-am electrocutat. Tocmai acum m-a sunat Sensei Niculae, care m-a ajutat foarte tare, îl voi respecta toată viața. Mă suna Cristi Borcea când eram bolnav, m-a întrebat dacă am nvoie de ceva.

I-am zis că nu, dar a doua zi m-am trezit cu un plic cu 10.000 de dolari. M-au ajutat mult frații Becali, de asemenea Cornel Dinu, mulți oameni.” a declarat Florentin Petre pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | Pericolul cel mai mare care o pândește pe Dinamo! Termenul până la care datoriile trebuie stinse

„Am avut o perioadă cu recidiva la hepatită și am făcut din nou interferon. Eram supărat, m-a ajutat Anamaria Prodan, după ce a vorbit cu Gigi Becali. M-a ajutat să iau un tratament revoluționar, foarte scump.

Gigi Becali a plătit atunci tratamentul, cred că în jur de 30-40.000 de dolari a costat. Mi-au dat lacrimile când a făcut acest gest” a declarat Petre pentru sursa citată.

Florentin Petre a jucat 12 sezoane pentru formația din Ștefan Cel Mare în care a îmbrăcat tricoul „câinlor” în 260 de partide reușind să marcheze 43 de goluri. „Piticul” are în palmares trei titluri, patru Cupe și o Supercupă cu Dinamo.

Citește și VIDEO | Fanii lui Dinamo ”vor lua foc”! Magaye Gueye: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare