RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost mare internațional român a fost pe marginea prăpastiei: „Sunt gata să revin în fotbal!”

Ajuns la 50 de ani, Dorinel Munteanu a trecut prin momente grele în ultimii ani.

Fostul mare internațional român a trecut printr-un divorț care a lăsat urme adânci. Dorinel a avut probleme mari cu alcoolul, după cum a avut puterea să recunoască într-un interviu tulburător.

„Totul a început prin 2014, când au apărut primele semne că eu și cu Simona vom divorța. Am început să uit de mine, am intrat în niște anturaje, mergeam des la vânătoare, acolo unde «repriza a treia» e cea mai importantă și cea mai lungă. Era repriza în care începea petrecerea de după vânătoare. Iar eu am început să beau tot mai mult”, a recunoscut omul care a luat titlul cu Oțelul Galați, pentru Gazeta Sporturilor.

„Niciun divorț nu este ușor. M-a afectat foarte mult. Așa am ajuns să cad în patima băuturii. Toți îmi spuneau că trebuie să mă opresc, chiar și fiica mea, dar parcă nu auzeam pe nimeni. Problema era la mine, eu trebuia să înțeleg că eram la marginea prăpastiei şi doar singur puteam să mă opresc”, a recunoscut fostul mare mijlocaș.

Cum și-a revenit? „Am avut-o alături pe soția mea și pe duhovnicul Crișan”

Dorinel Munteanu s-a recăsătorit, iar cu ajutorul soției și al unui duhovnic a reușit să treacă peste problemele cu băutura.

„Mă uitam în oglindă și nu-mi venea să cred cum ajunsesem. Și într-o zi am spus «Gata! Stop! Oprește-te!». Nu a fost deloc ușor, dar am avut voință, ambiție, am avut-o și pe soția mea alături, la fel şi pe duhovnicul meu, părintele Crișan. Cu ajutorul lor am reuşit.

Nu a fost nevoie să fac vreo cură de dezalcoolizare. Cum am făcut? Într-o zi am decis că nu mai vreau să duc acel gen de viaţă. Şi am luat-o pas cu pas, zi de zi. O perioadă mi-am propus să nu mai beau nimic până la prânz. Apoi să nu mai beau până la ora 15:00. Și tot așa, am tot împins autointerdicția până când, după câteva luni, am ajuns să nu mai beau deloc. În tot acest timp am reînceput să fac sport, să merg la sală, la alergare, împreună cu soția mea. Iar acum am ajuns iar la 80 de kilograme. Gândiți-vă că aveam 77 când jucam fotbal! Iar viața mea a revenit la normal”.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare