Un fost mare internațional iese la atac: ”Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile!”

Un fost mare internațional nu este mulțumit de decizia cluburilor din România.

Pandemia de coronavirus a întrerupt fotbalul, iar echipele din țara noastră le-au tăiat din salarii jucătorilor.

Fostul mare internațional Dorinel Munteanu este nemulțumit de decizia pe care formațiile din țara noastră au luat-o și a oferit ca exemplu campionatul Germaniei, unde s-a realizat un fond special pentru a susține financiar cluburile care nu au posibilitate.

“La noi e ceva ieșit din comun. Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile. Mi se pare o greșeală. S-a anunțat carantina, s-au tăiat salariile, unele echipe dau faliment. Prea multe vești proaste.

Cred că trebuie să avem răbdare, eu sunt fascinat de ce se întâmplă în Germania, e campionatul pe care îl iubesc și sunt la curent. A venit de la jucători ideea de a renunța la anumiți bani.

Cluburile mari din Germania au făcut un fond de 20 milioane de euro ca să ajute alte cluburi – m-aș bucura să se întâmple și în România, dar nu cred. Oamenii care conduc cluburile mari de la noi nu se gândesc la asta, la lucruri pozitive. În Germania nu e primul oară când fac asta. S-a mai întâmplat de-a lungul timpului. Dar la noi oamenii nu gândesc ca în Germania, din păcate” a declarat Dorinel Munteanu pentru DigSport.

dorinel munteanu

Citește și Camora nu renunță! Căpitanul CFR-ului vrea să obțină cetățenia română