Dinamo va juca primul meci din play-off, astăzi, 8 martie, în Ștefan cel Mare. ”Câinii” vor întâlni Dunărea Călărași, echipă pe care nu au reușit să o învingă în sezonul regulat. 

Florin Prunea, fostul jucător al formației din Ștefan cel Mare, este de părere că jucătorii trebuie să se concentreze în play-out. Fostul portar a explicat că Mircea Rednic are timp să construiască echipa, însă Dinamo nu are voie să facă pași greșiți.

„La Dinamo este un an în care s-a ratat din nou obiectivul, din păcate. Rednic are timp să reconstruiască echipa, a adus jucători destul de buni, acum are timp până în vară să facă într-adevăr o echipă. Dar trebuie, sigur, grijă mare că Doamne fereşte, pierzi un meci, două, după aceea presiunea este mare şi nu prea mai ai linişte.” a declarat Florin Prunea pentru TelekomSport.

Două remize au înregistrat ”câinii” în sezonul regulat cu Dunărea Călărași: 1-1 și 0-0. Elevii lui Mircea Rednic încep play-out-ul cu 16 puncte, iar obiectivul echipei este clasarea pe locul 7 la sfârșitul sezonului.

Vezi și VIDEO | Rednic vrea eventul cu Dinamo! Ce planuri are pentru play-out