Un fost mare dinamovist îi susține pe suporterii din Ștefan cel Mare: ”Este o reacție normală. Câte să mai îndure și ei?”

Apele sunt tot mai tulburi la Dinamo, iar unul dintre foștii mari jucători ai formației din Capitală a vorbit despre situația clubului.

Suporterii dinamoviști au mers, ieri seara, la hotelul lui Negoiță și au protestat după ce acesta l-a demis pe Mircea Rednic.

Giani Kiriță (41 ani) a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit de două ori titlul cu formația din Ștefan cel Mare (1999/2000, 2001/2002) și de trei ori Cupa României (1999/2000, 2000/2001, 2002/2003).

Fostul dinamovist este de părere că Mircea Rednic avea nevoie de mai multă încredere din partea conducerii. Acesta a explicat că întelege nemulțumirea suporterilor din Ștefan cel Mare, iar reacția lor este una normală. Kiriță crede că lucrurile sunt complicate la formația din Capitală, iar ”câinii” se zbat într-o ”mocirlă”.

”M-a şocat anunţul ăsta. E păcat, pentru că Mircea Rednic tocmai fusese instalat la cârma echipei. Am spus că îi trebuie timp, dar îi trebuia şi încrederea conducerii. Din păcate, iar s-a văzut că nu are sprijinul conducerii, iar asta a contat foarte mult.

S-a umplut paharul! Şi eu sunt suporterul acestei echipe. Până la urmă şi suporterii susţin echipa, vin mereu la stadion, dar s-au săturat. Haideţi să judecăm corect lucrurile. Câte să mai îndure şi ei? Nu poţi să păstrezi la club un om care vrea binele echipei? Mi se pare o reacţie normală. Fără ei, noi, jucătorii, nu putem facem absolut nimic! Nu pot să-mi dau cu părerea despre venirea lui Neagoe, dar lucrurile sunt complicate la Dinamo. De şapte ani ne zbatem într-o mocirlă.” a declarat Giani Kiriță pentru ProSport.

Vezi și VIDEO | Haos la hotelul lui Negoiță! Suporterii dinamoviști au făcut scandal