RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost jucător din Ghencea recunoaște: „Pe Rapid am simpatizat-o tot timpul!”

Erik Lincar (42 ani) fostul jucător al FCSB-ului a vorbit despre problemele legate de sistemul VAR dar și despre rivalitatea dintre Steaua Dinamo și Rapid.

Fostul tehnician al celor de Turris Turnu Măgurele este părere că cei de la UEFA și FIFA trebuie să găsească o soluție legată de tehnologia VAR în care arbitrii să ia o decizie mai rapidă ca jocul să fie cursiv.

„Ar trebui să se găsească o situație mai adaptată emoțiilor din fotbal. Dispare farmecul fotbalului cu VAR. Jocul nu mai are cursivitate. Se întrerupe câte 4-5 minute, nu e normal.

Este nevoie de o decizie mult mai rapidă a arbitrilor. Ca să facem o glumă: ce, aici, suntem la Procesul Etapei în timpul jocului? Nu e normal cum se desfășoară acum lucrurile” a declarat Erik Lincar pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | Fostul coleg al lui Maxim nu crede în transferul la Beșiktaș: “Mi-e greu să cred acest lucru!”

Fostul mijlocaș al FCSB-ului a mărturisit că î perioada când evolua în Ghencea avea o simpatie față de formația din Giulești.

„Am fost crescut în Ghencea în spiritul rivalității cu Dinamo. Pe Rapid am simpatizat-o tot timpul, n-am simțit-o ca o rivală. Când am venit în 1997 să joc la Steaua am simțit că dușmanul de moarte era Dinamo, nu o altă echipă. Am fost crescut în spiritul acestei rivalități” a declarat Linkar pentru sursa citată.

Erik Lincar a evoluat în perioada 1997-2002 pentru clubul din Ghencea unde a bifat 105 prezențe în tricoul roșu-albastru și pentru care a marcat 7 goluri.

Citește și EXCLUSIV | O legendă a Craiovei, analiză scurtă și la obiect: ”Joacă prost!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare