RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost jucător de la FCSB, mesaj categoric pentru Man și Coman: „Multă muncă și seriozitate!”

Un fost jucător de la FCSB are un mesaj categoric pentru Dennis Man și Florinel Coman, ”perlele” roș-albaștrilor.

Filipe Teixeira a jucat in România la echipe precum, FC Brașov, Rapid București, Petrolul Ploiești, Astra Giurigiu unde a câstigat campionatul României și la FCSB de unde s-a și retras din fotbal.

Portughezul îi cunoaște destul de bine pe cei doi jucători de la FCSB, Dennis Man și Florinel Coman și spune că prin multă muncă și seriozitate vor ajunge să joace în campionate puternice ale Europei.

„Man și Coman sunt jucători foarte buni care pot ajunge foarte sus.Talentul nu este de ajuns în fotbal. Trebuie multă muncă și seriozitate. Fără muncă și seriozitate poți să reușești, dar nu vei reuși nicidată să ajungi prea sus”, a declarat Filipe Teixeira la Digi Sport.

FCSB l-a făcut pe Filipe Teixeira să se retragă din fotbal. „Asta a fost motivația lui! N-a vrut să joace pentru altceva!”

Fostul mijlocaș al FCSB-ului îi pare rău că echipa „roș-albastră” a fost eliminată de către cehii de la Slovan Liberec din Europa League.

„Este foarte păcat de ce s-a întâmplat. Este o situație complicată și neplăcută. Îmi pare rău că nu mai este în cursă decât CFR Cluj.” a declarat fostul jucător al FCSB-ului.

Lusitanul a povestit cum a reușit să evite criticile „celebre” ale finanțatorului Gigi Becali.

„Eu nu am vorbit niciodată singur cu Gigi Becali. Niciodată! Eu l-am respectat, iar el m-a respectat pe mine. Mi-am făcut treaba și poate acesta este secretul. Să fii profesionist! Am câștigat respect prin munca mea!”, a mai declarat Teixeira.

Citește și EXCLUSIV | Porumboiu n-are milă de FCSB: ”Amatori! Sunt jucători de fotbal, dar nu fotbaliști!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare