RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost jucător de la FCSB e liber de contract! Explicația despărțirii de fosta lui echipă

Nicandro Breeveld și-a încheiat aventura la Poli Iași după un an și jumătate petrecut la echipa moldoveană. 

Mijlocașul a semnat astăzi întreruperea colaborării cu alb-albaștrii.

“A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiți. Cine știe ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea… Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine și echipa merită. Mult succes!, a fost mesajul surinamezului după ce a semnat rezilierea contractului cu Poli Iași. 

Președintele echipei antrenate de Pancu a scos în evidență caracterul fotbalistului care a  mai evoluat în Liga 1 la Gaz Metan, Pandurii și FCSB.

„E o reală plăcere să colaborez cu astfel de jucători. Nicandro a demonstrat că este un om educat, foarte civilizat. În câteva minute ne-am înțeles în privința încheierii contractului. Așa îmi doresc să decurgă lucrurile mereu.

Este un exemplu că la Iași au fost și sunt fotbaliști cu un caracter deosebit. Îi doresc tot binele din lume lui Nicandro și aștept să ne revedem la un meci internațional, în care Poli va întâlni viitoarea sa echipă”, a punctat și șeful clubului din Copou, Ciprian Paraschiv.  

CITEȘTE ȘI –>> El este arma secretă pentru play-off! Primul transfer al lui Rednic la Viitorul

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare