Un fost jucător de la FCSB dezvăluie ce făcea Gigi Becali în vestiarul echipei! ,,Regret că am mers acolo”

Un fost jucător de la FCSB a vorbit despre perioada petrecută la gruparea din Berceni, patronată de Gigi Becali.

Andrei Marc, actual fundaş la Concordia Chiajna, a povestit cum a fost scurta sa perioadă pe care a avut-o în troul echipei ,,roş-albastre”.

Acesta a jucat pentru FCSB în doar două partide şi spune că regretă decizia de a semna atunci cu echipa lui Gigi Becali, care era decimată la acel moment de accidentări.

Marc FCSB

,,Normal că regret, puteam să mai aștept puțin, poate mergeam în altă parte și altfel… dar am luat-o ca pe o experiență pozitivă.”, a declarat Andrei Marc pentru ProSport.

Marc a dezvăluit ce făcea Gigi Becali în momentul în care apărea prin vestiarul echipei din Berceni. Acesta a explicat că nu a intrat în contact cu patronul, pentru că nici nu avea ce să îi reproşeze, având în vedere că nu a prins multe meciuri în tricoul formaţiei ,,roş-albastre”.

becali 4

Doar când mai venea prin vestiar înainte de meciuri, mai făcea glume, mai se lua de unul, de altul. De mine nu s-a luat niciodată, nu mi-a zis nimic. Păi, ce să îmi zică? Am jucat două meciuri.”, a mai precizat Andrei Marc.

Fundaşul a mia explicat cum a ajuns să semneze cu FCSB după modelul Bălgrădean, care fusese exclus din lotul primei echipe.

marc chiajna
Andrei Marc in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Concordia Chiajna, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, miercuri 15 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Așa am pățit și eu. M-au trimis să mă antrenez separat și m-au sunat să mă duc la FCSB. Aceeași situație a fost și eram și eu la echipă cu Bălgrădean.”, a mai punctat fundaşul pentru sursa menţionată.

Andrei Marc a semnat cu FCSB în vara anului 2019, dar experienţa s-a a fost una de scurtă durată şi s-a întors la Concordia Chiajna.

200.000 de euro este cota fundaşului central în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

mARC fcsb 2

Citeşte şi Oficialul român de la Dinamo care s-a dat de partea lui Cortacero şi-a uitat şi colegii! ,,Nu se poate aşa ceva, ţine de bun-simţ”