Un fost jucător de la FCSB a semnat cu CSA Steaua! Anunțul clubului

Emilian Pacionel, fotbalistul care a debutat pentru FCSB la vârsta de 16 ani, s-a transferat la CSA Steaua.

Pacionel (19 ani) a semnat cu CSA Steaua, echipă ce tocmai a promovat în eșalonul al treilea, jucătorul a fost prezentat pe pagina de Facebook a celor de CSA.

Emilian Pacionel

Publicată de CSA Steaua București pe Marţi, 8 septembrie 2020

În octombrie 2017, Emilian Pacionel debuta în tricoul FCSB-ului în „16-imile” Cupei României cu Sănătatea Cluj, scor 6-1, la finalul partidei Meme Stoica îl compara pe tânărul jucător cu Florin Cernat.

“Pacionel are 16 ani, figura unui copil de 9 ani și vede fotbalul ca un fotbalist bun de 30 de ani. A avut o evoluție entuziasmantă. Când am fost prima dată să îl văd cu Diccă la juniori, parcă îl priveam pe Florin Cernat”, declarat Mihai Stoica la acea vreme.

Pacionel a început fotbalul la Caracal, iar apoi și-a continuat activitatea la Școala de Fotbal a lui Răzvan Raț, din Slatina.
“Îmi duceam zilnic copiii cu mașina la Craiova, la antrenamente, dar acolo am fost umiliți. Cei de al CSU s-au comportat mizerabil cu copiii mei. Antrenorii nu îi băgau în seamă, nu le dădeau echipamente. I-am contactat pe avocatul Dan Idita și pe Anamaria Prodan, așa am ajuns la FCSB. Craiova era echipa noastră de bază, dar de mici mi-am dus copiii la majoritatea meciurilor Stelei în Europa. Steaua e echipa noastră de suflet. De Craiova nu vreau să mai aud”, spunea tatăl lui Pacionel în urmă cu ceva vreme.

CITEȘTE ȘI Mărturia cutremurătoare a lui Petre Cozma într-o zi specială: “Nu îmi las copilul singur la cimitir”