Un fost jucător de la CFR a oferit detalii INCREDIBILE despre Sepsi şi Csikszereda! ”Au trimis o grămadă de bani”

Guvernul Ungariei finanţează cu peste șase milioane de euro echipele de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Csikszereda (Miercurea Ciuc). Un fost jucător din Liga 1 a confirmat acest aspect în urma unor declarații.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj și de la Pandurii Târgu Jiu, Sergiu Negruț (25 ani), a oferit declarații incredibile despre banii care au fost investiți în cele două cluburi.

”Chiar la Csikszereda am un prieten bun care mi-a spus că au fost trimişi o grămadă de bani la Sepsi şi la Csikszereda. Când am ajuns în Ungaria eram sceptic, dar am rămas mască atunci când am văzut ce e acolo. Toate echipele au terenuri de pregătire şi stadioane noi. În Ungaria se investeşte foarte mult. Dacă şi la noi ar fi condiţiile de acolo, am fi mult mai sus.” a explicat Sergiu Negruț la TelekomSport.

Jucătorul evoluează în prezent la Kisvarda, echipa de pe locul 11 din prima ligă a Ungariei. Formația sa se află pe penultimul loc.

negrut sergiu

Orașele Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc fac parte din două judeţe în care populaţia e preponderent formată din etnici maghiari – Covasna, respectiv Harghita. 

În ultimii ani, Guvernul Ungariei a investit masiv în dezvoltarea fotbalului. Au fost create baze de pregătire la cel mai înalt nivel, stadioanele au fost modernizate, iar mai multe cluburi au primit contracte de sponsorizare importante.

Sepsi se află pe locul 4 în Liga 1 și are șanse să intre în play-off, iar Csikszereda se află pe locul 3 în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Citește și Transferul începutului de an! Reghe vrea o vedetă de la FCSB