Un fost jucător al Stelei e categoric în scandalul dintre FCSB și CSA: “I-au dat echipa lui Gigi și au dispărut toți”

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua e departe de a se încheia, iar legendele roș-albaștrilor sunt de ambele părți.

Miodrag Belodedici e de partea lui Gigi Becali și vorbește de “interese ale unor oameni pe care îi durea în fund de Steaua”.

„L-au adus pe Gigi și i-au dat echipa pur și simplu. Nici măcar nu i-au vândut-o, nici măcar nu au făcut acte ok! Și apoi toți generalii aceia au fugit cu buzunarele pline. Despre asta e vorba. I-au dat echipa lui Gigi și au dispărut toți! Nici măcar nu au privatizat-o. Ia echipa și fă ce vrei cu ea, i-au spus. Iar după câțiva ani și-au amintit de Becali și l-au chemat la tribunal. Asta e realitatea, de fapt”, a spus Belodedici pentru Fanatik.

„Nu sunt decât de partea adevărului. Eu spun ce am văzut și ce am simțit. Uite, și Gigi Becali plânge că nu știu câți bani a băgat în Ghencea. Păi era normal să bage, pentru că dacă nu avea nocturna, parcarea, condiții minime, nu te lăsa să joci în Liga Campionilor. Deci investițiile lui erau normale și obligatorii. Și ca să rezum. Acolo au fost niște interese ale unor oameni pe care îi durea în fund de Steaua și de altceva. Pa și la revedere”, a mai afirmat fostul mare fotbalist.

Spynews.ro