Un fost jucător al roș-albaștrilor o avertizează pe FCSB: “Mai e de lucrat”

Ionuț Rada (38 de ani) a vorbit despre situația de la FCSB. Acesta a analizat startul de sezon al echipei “roș-albastre”.

Fostul fundaș de la FCSB în perioada 2007-2010 este de părere că echipa pregătită de Toni Petrea este pe drumul cel bun.

“FCSB are o altă abordare, cel puțin din punctul de vedere al atitudinii. Și jucătorii rămași se maturizează, văd altfel lucrurile. E clar că e o schimbare de atitudine. Man, Coman, Tănase, numele importante de la FCSB, au înțeles că ei trebuie să își schimbe atitudinea pentru a vedea o schimbare în jurul lor. Una e să joci la un club din provincie, alta e să joci la FCSB, unde e presiunea mai mare, e presiunea patronului.”, a declarat Rada pentru Gazetă.

700664 cp 7221nicolae dica ionut rada florin lovin ovidiu petre mihai nesu
Ionut Rada ( al doilea de la stânga la dreapta)

Rada a explicat în ce zonă are probleme câștigătoarea Cupei României și unde mai are de muncit.

“Mai trebuie mult. Mai e de lucrat în defensivă. Mai e de muncă și la mijloc, acolo unde Olaru și Moruțan, doi jucători tehnici, nu se exprimă la potențialul lor. Poate au nevoie să se adapteze,  să muncească mai mult. E vorba și de atitudine, ce trebuie să faci când pierzi o minge sau când nu îți iese jocul. Aici se pot îmbunătăți foarte mult jucătorii de la FCSB”, a spus Ionuț Rada pentru Gazetă.

FCSB întâlnește în deplasare, sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 21:00, formația FC Voluntari, în runda a treia a Ligii 1.

CITEȘTE ȘI Povestea impresionantă a celui mai bine plătit fotbalist din Liga 1! Borja Valle a vândut ghete ca să supraviețuiască!