RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost jucător al Rapidului este dispus să ajute formaţia! ,,Mă doare, pentru că vreau să văd echipa în Liga 1”

Un fost fotbalist la Rapid Bucureşti a comentat situaţia în care se află echipa din Giuleşti şi spune că este dispus să dea o mână de ajutor.

Sergiu Radu, jucător ce a evoluat pentru Rapid în perioada 1998 – 2001, spune că suferă pentru echipa la care a petrecut trei ani din carieră.

Fostul fotbalist spune că ar fi dispus să întindă o mână de ajutor oricând echipei ,,alb-vişinii”. Acseat spune că nu ar veni la Rapid dacă ar şti că nu poate să facă ceva pentru club.

Mă uit și eu cum se uită toți suporterii rapidiști si este normal să fiu dezamăgit când văd că de fiecare dată au probleme și mai mereu ne împotmolim în meciurile cu echipele din Liga 2. Antrenorii, la randul lor, au zis că nu au avut ce si-au dorit, din punct de vedere valoric al lotului. Mă doare, pentru că mi-aș dori din tot sufletul să vad Rapidul din nou în prima ligă. Cu cât văd că ne îndepărtăm mai mult de obiectiv sunt mai trist.

sergiu radu

Este greu însă pentru că trebuie ținut cont că nivelul de la Liga 2 a crescut. Eu aș ajuta Rapidul în orice moment cu orice aș putea, dar nici nu aș fi dispus să mă duc doar de dragul de a fi acolo, fără să știu că pot să ajut cu ceva această echipă”, a spus Sergiu Radu pentru ProSport.

Actualul antreor de la Rapid, Mihai Iosif, susţine că pentru el este o bucurie să antreneze echipa Rapidului, dar un alt antrenor ar putea veni oricând în locul acestuia. Acesta a comenta şi următoarea partidă din Liga 2 cu ,,U” Cluj.

„Astăzi sunt antrenorul Rapidului, mâine nu știu. Așa cum am anunțat de prima oară, eu am fost pus într-o perioadă în care Rapidul nu mai avea antrenor și s-a spus că se caută un antrenor, acesta poate fi găsit azi, mâine, poimâine, nu știu. Șansa mi s-a dat, asta este viața, în general, a celor de la echipa a doua.

mihai iosif

Meciul cu U Cluj este foarte dificil și foarte important, pentru că ajungem în zona play-off-ului, daca îl câștigăm. Îl pregătesc cu calm. În ultimele două săptamani am vazut o îmbunătățire a grupului. Cred că Nicolae Grigore este o varianta bună și el. Că antrenez Rapidul este o bucurie, chiar dacă majoritatea antrenorilor vin cand lucrurile merg bine. Eu sigur am venit într-un moment, cel puțin, dificil”, a spus Mihai Iosif.

Rapid se află în acest moment pe locul 12 în Liga a 2-a, cu 16 puncte din 10 meciuri disputate.

Citeşte şi Moruţan nu poate pleca de la FCSB pentru mai puţin de 10 milioane de euro! ,,Becali nu o să stea la discuţii”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare