Un fost jucător al lui Liverpool a făcut infarct la 36 de ani: “Vreau să fii cu mine pentru totdeauna!”

Sursa foto: Profimedia Images

Ultimele zile au fost un calvar pentru un fost jucător al lui Liverpool și familia sa, asta după ce acesta a suferit un infarct!

Chilianul Mark Gonzalez (36 de ani) a suferit zilele trecute un infarct și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, starea fostului fotbalist al “cormoranilor” a fost stabilizată, iar acesta se află în afara oricărui pericol în momentul de față.

profimedia 0021341971 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Soția lui Gonzalez, Maura Rivera, a postat o fotografie alături de fostul sportiv aflat pe patul de spital și a vrut să le împărtășească tuturor urmăritorilor clipele cumplite prin care a fost nevoită să treacă în ultimele zile.

Dragostea vieţii mele, sufletul meu pereche, ce şoc mi-a dat! Nopţile trecute au fost groaznice. Zile pline de incertitudine, a fost realmente înficoşător. Scriu astea pentru că încă eşti aici cu noi şi un pic mai bine. …

Este uimitor cum totul se poate schimba de la un moment la altul. Viața ne poate surprinde și ne poate încerca, încă mi-e frică, dar cu credință, putere și speranță putem ieși din toate momentele rele. Vreau să fii cu mine pentru totdeauna, Mark“, a scris Rivera, prin intermediul Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maura Rivera 🇨🇱 (@maurarivera27)

Mark Gonzalez a evoluat în perioada 2006-2007 pentru Liverpool, sub comanda lui Rafael Benitez. Chilianul a bifat 25 de meciuri pentru Liverpool, iar pentru naţionala statului său a evoluat de 56 de ori. Gonzalez s-a retras din activitate pe 1 ianuarie 2020.

Fostul fotbalist a mai fost de-a lungul carierei sale la echipe precum Albacete, Real Sociedad, Betis, CSKA Moscova, Universidad Catolica, Colo Colo, Deportes Magallanes și Sport Recife.

Citește și VIDEO ȘOCANT! Un hocheist a murit după ce a fost lovit de puc, în cap