Nicolae Stanciu a fost pus la zid după meciul cu Suedia. Mijlocașul a fost titular, însă prestația sa a lăsat de dorit.

”Tricolorii” au pierdut partida cu nordicii, scor 0-2. Berg și Quaison au marcat pe Arena Națională.

Stanciu a jucat în meciul cu suedezii până în miutul 72, când a fost schimbat cu Denis Alibec. Prestația fotbalistului de 26 de ani a fost criticată dur de Ionel Ganea, fost internațional (45 apariții, 19 goluri).

”Meciul a fost sub așteptările tuturor românilor. Îmi pare rău, sincer! Toată lumea se ia de Contra, dar nu am văzut la jucători dorința aia de a lupta, de a câștigă meciul. Mi se pare că prea ușor am renunțat la duelurile unu contra unu. Sunt foarte dezamăgit.

În primul rând Stanciu, are o experiență bogată în Europa, joacă în Champions League, dar este unul dintre cei mai slabi jucători de la echipa națională. Nu aduce niciun plus. Vine la echipa națională doar să îmbrace tricoul, mi se pare o rușine. Nici Pușcăș nu a fost în apele lui. Indiferent cine va veni selectioner, eu dacă aș fi președintele FRF, aș spune ca reconstruim, nu punem obiectiv și așteptăm doi ani să construim o nouă echipa. Pentru ce să-i mai dau credit lui Stanciu? Adu-l pe Ianis, adu-l pe altul mai tânăr” a declarat Ionel Ganea.

Citește și EXCLUSIV | Contra schimbă echipa cu Spania! Ce pregătește după eșecul în fața Suediei