Un fost golgheter din România le bate obrazul spaniolilor: ”Au cumpărat un brand, nu doi cartofi de la piață!”

Un fost golgheter din România le bate obrazul spaniolilor de la Dinamo.

Banii promiși de Cortacero&co nu au ajuns în Ștefan cel Mare nici în 2021, iar singurii care țin clubul din viață sunt fanii, prin intermediul programului ”Doar Dinamo București”.

Marian Savu (48 ani), fost atacant al roș-albilor și golgheter în Liga 1, a comentat situația complicată prin care trece Dinamo de când ibericii au ajuns la cârma echipei.

La fel ca multe nume importante din fotbalul românesc, acesta i-a pus la zid pe spanioli, care rămân doar cu promisiuni deșarte.

”E o situație foarte, foarte grea pentru Dinamo și nu cred că vor mai avea șanse să scape din această situație. Poate va veni cineva care să salveze echipa. E dificil să fii în această situație, dar poate vor veni câțiva salvatori.

Nu știu ce se poate întâmpla mai mult decât atât. Sunt jucători care își depun memorii, care sunt nemulțumiți, care nu-și primesc banii. N-aș vrea să fiu în pielea fotbaliștilor de la Dinamo în acest moment.

cortacero collado

Sper și cred că unii au oferte de a pleca, dar nu știu ce să facă. Cât să aștepți? Situația e dificilă. Am crezut că spaniolii vor fi diferiți față de românii noștri, dar chiar au fost mai răi.

Să sperăm că, până la urmă, își vor face datoria față de jucători, față de staff. Nu e vorba doar de Dinamo, e vorba de întreg fotbalul românesc. Au cumpărat un brand, n-au cumpărat doi cartofi de la piață! Mi se pare penibil.” a spus Marian Savu pentru Gazeta Sporturilor.

pablo cortacero

Citește și Adrian Porumboiu și Cornel Dinu vă promit o ediție incendiară la Realitatea Sportivă! Astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus