Un fost fotbalist, săltat de poliție! Acesta este acuzat de agresarea a două femei și riscă să stea după gratii

Un fost mare jucător de fotbal trece prin momente grele în momentul de față, asta după ce a fost acuzat de agresiune și anunțat că riscă să își petreacă următoarea perioadă în închisoare!

Deși există mitul că sportul de performanță disciplinează indivizii și îi fac să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă, se pare că există și cazuri care se exclud de la normă. Așa s-a întâmplat și pentru un fost jucător de top al fotbalului de la cel mai înalt nivel, care a călcat strâmb în ultima perioadă.

Ganezul Ryan Giggs, fostul mare fotbalist al celor de la Manchester United, va fi judecat miercuri după ce a fost acuzat de agresarea a două femei, una dintre ele fiind Kate Greville, fosta iubită. Actualul selecționer al naționalei Tării Galilor riscă să stea șase luni în spatele gratiilor sau, în cel mai bun caz, să scape doar cu o amendă în valoare de 5.000 de lire sterline (5.742 de euro).

giggs-fotbalist
Sursa foto-Profimedia Images

Giggs a fost arestat pe 3 noiembrie 2020, dar ulterior a fost eliberat prin cauțiune. Acum, galezul este acuzat și pentru lovirea unei alte femei, întâmplare care datează tot de anul trecut, iar acum urmează să fie judecat de tribunalul din Manchester pe data de 28 aprilie.

Citește și Marian Drăgulescu, mărturisiri șocante despre căsnicia sa: “Ne băteam parte în parte, dar niciodată nu mi-am lovit copiii!”