Un fost fotbalist împarte dreptatea în războiul Steaua vs FCSB: “Secția de fotbal a Armatei nu a dispărut niciodată”

Daniel Gherasim, fostul portar al Stelei din perioada 1990-1998, a avut un punct de vedere ferm în privința disputei dintre cele două entități care reclamă palmaresul clubului fondat în 1947. 

Declarațiile lui au fost aplaudate de fanii steliști, suporterii echipei din Liga 3 promovându-le printr-o postare pe contul lor de pe o rețea de socializare

„Secția de fotbal a Armatei nu a dispărut niciodată. Chiar dacă unii zic că s-a reînființat. Exista, dar nu era activitate. În 2013 sau 2015 s-a reluat activitatea. Din punctul meu de vedere, echipa din Liga a III-a este Steaua.

Pe mine mă reprezintă. Secția nu a fost desființată. S-au început aceste procese și Armata va avea câștig de cauză”, a declarat Daniel Gherasim pentru Gazetă.

Gherasim mai explică și felul cum a ajuns Gigi Becali în viața echipei, dar dezvăluie că înaintea venirii actualului patron de la FCSB a fost înființată structura pe care o consideră continuatoarea Stelei.

“Au fost 102 sau 105 membri fondatori ai Asociației Fotbal Club Steaua. După aceea s-a creat Consiliul de Administrație, cu Viorel Păunescu președinte. Erau 9 membri care luau decizii. Eu am plecat în primăvara lui 2000. Cred că s-a apelat la domnul Becali atunci.

Probabil că AFC-ul a intrat în faliment și au făcut ca societatea nouă să preia secția de fotbal. Din ce îmi aduc aminte, în protocolul dintre Clubul Steaua și AFC era scris că AFC e continuatoarea de drept a secției de fotbal de la CSA Steaua. Când ea a dispărut, nu știu și nu cred că la noua societate s-a trecut asta”, a dezvăluit Gherasim. 

Citește și -> Ce procent din bugetul MApN a fost direcționat către Steaua