Un fost fotbalist din Liga 1 a fost răpit ca-n filme! Jucătorul retrăieşte sperietura din urmă cu opt ani

Un fost fotbalist din Liga 1 a trăit a doua sperietură a vieţii, după ce a fost răpit în cursul zilei de duminică.

Nigerianul Christian Obodo, fost jucător la Chiajna şi Pandurii Târgu Jiu, a fost fost răpit duminică de două persoane înarmate în oraşul Warri.

Doi bărbaţi au intrat în maşina fostului internaţional nigerian şi l-au obligat să conducă mai multe ore. După un timp, răpitorii i-au cerut să oprească maşina pentru a discuta cu un complice care îi urmărea.

Obodo 1

În acel moment, Obodo a demarat în trombă şi a reuşit să scape de cei doi atacatori. Jucătorul a declarat ulterior că cei doi bărbaţi înarmaţi nu l-au rănit.

,,Nu am fost rănit şi nu mi s-a furat nimic”, a spus acesta, potrivit Fanatik.

Fostul jucător din Liga 1 nu este la prima sperietură de acest gen. Acesta a mai fost răpit o dată acum opt ani de zile, în aceeaşi regiune. Atunci, răpitorii au cerut o răscumpărare de 190.000 de dolari. Fotbalistul a fost salvat atunci, după ce poliţia din Nigeria a avut o intervenţie în forţă, mai anunţă sursa citată.

Obodo2

Fotbalistul a ajuns în Liga 1 în anul 2016, unde a apucat să evolueze pentru Concordia Chiajna şi Pandurii Târgu Jiu. Acesta a mai trecut în carieră pe la echipe ca Perugia, Udinese, Fiorentina și Apollon Smyrnis.

Pentru naţionala Nigeriei, Obodo are 21 de selecţii şi 4 goluri înscrise.

Citeşte şi EXCLUSIV | “Nu e o întâmplare”. Reacția unui dinamovist după ce FCSB a ajuns lider în Liga 1