Un fost fotbalist al lui Juventus, mărturie incredibilă: “Oamenii nu mă mai salută pe stradă”

Chiar dacă a avut colegi unul și unul de-a lungul timpului, Zidane a surprins recent când a anunțat că cel mai talentat coechipier alături de care a jucat a fost Fabian O`Neill. 

Uruguayanul, ajuns între timp la 46 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate, fiind internat recent din cauza unei ciroze care nu îi dă pace. Zidane este alături de sud-american și i-a transmis mesaje de încurajare într-o perioadă complicată pentru fostul jucător al celor de la Juventus, Perugia și Cagliari. Cea mai mare dezamăgire a lui Fabian este că lumea l-a uitat după ce le-a întins multora o mână de ajutor atunci când învârtea banii cu lopata. Recent, fostul mijlocaș ofensiv a făcut o mărturisire șoc.

oneill

„Am devenit alcoolic când eram încă un copil. Dacă nu m-am oprit în timpul carierei, de ce aș face-o acum, când nu mai sunt pe teren? Când jucam fotbal și ajunsesem să am 15 milioane de dolari în bancă, îi dădeam pe femei și alcool.

Dar puneam mâncare pe masă oricui avea nevoie. Acum, când sunt sărac și nu mai am nimic, mă întâlnesc cu acești oameni pe care i-am ajutat pe stradă și nici nu mă salută”, a declarat O`Neill.

CITEȘTE ȘI –>> Aproape de-o bătaie ca-n șapte păcate! Edi Iordănescu face dezvăluiri incendiare