RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost fotbalist al lui Dinamo, “îmbolnăvit” de câini: “Ferească Dumnezeu de ce e acolo”

Dinamo face eforturi mari să scape de ultimul loc al Ligii 1 iar jucătorii trecuți prin Ștefan cel Mare sunt șocați de criza traversată de roș-albi. 

Unul dintre ei este și Emilian Dolha, care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo în perioada 2008 -2011. Acesta a făcut o dezvăluire surprinzătoare când a fost întrebat despre perioada de coșmar pe care Puljic & Co nu sunt în stare să o depășească. Starea deplorabilă a dinamoviștilor l-a împins pe fostul portar să apeleze la medicamente.

„Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu. Le țin pumnii, Dănciulescu e prietenul meu. 

Ferească Dumnezeu de ce e acolo! Nu pot să-ți ofer explicații despre ce se întâmplă cu Dinamo pentru că mi-aș atrage antipatii de la o generație întreagă, dar sper să nu retrogradeze, n-aș vrea să se întâmple așa ceva”, a detaliat Dolha pentru digisport.ro.

dolha sepsi

Dolha a fost coechipier la Dinamo cu senegalezul N`Doye, văzut de mulți ca unul dintre durii campionatului.

„La un moment dat, la Dinamo, N’Doye tot n-avea stare și venea pe la camera mea să-mi ia echipamentul. Începuse să vocifereze. Am țipat o singură dată la el și nu l-am mai auzit pe urmă! Nu l-am mai văzut pe acolo.

Asta apropos de Bad-Boy N’Doye. M-a pufnit râsul când am citit pe urmă că l-a bătut Gabi Mureșan. Au avut gânduri serioase, eu n-am ajuns până acolo. La mine a fost ușor, pentru mine a fost un băiat OK”, a încheiat Dolha.

Situația de la FCSB, prin ochii lui Anghel Iordănescu

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, duminică, de ora 18:00. Marele antrenor va discuta inclusiv despre situația de la FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> Pușcaș, din nou decisiv pentru Reading! Românul a contribuit la un succes vital pentru echipa sa

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare