Un fost dinamovist e îngrijorat: ”Cred că dacă prindem locul 12, de baraj, e bine”

Dinamo a suferit un nou eșec în Liga 1, iar un fost fotbalist al formației din Ștefan cel Mare știe care este cea mai mare problemă a ”câinilor”.

Claudiu Vaișcovici, fost jucător al lui Dinamo în perioada 1988-1990, este de părere că formația din Capitală nu are jucători de calitate care să facă diferența. Fostul mijlocaș al echipei din Ștefan cel Mare este îngrijorat și crede că dinamoviștii pot încheia sezonul pe loc de baraj dacă nu vor investi în jucători valoroși.

13 milioane de euro este valoarea lotului ”câinilor”, potrivit transfermarkt.com. Filip Mrzljak este cel mai scump fotbalist al lui Dinamo, cota lui de piață fiind de 1.2 milioane de euro.

“Cred că dacă prindem locul 12, de baraj, e bine. Mai avem o șansă acolo, la baraj. Spunea Florin Prunea că face curățenie după Mircea Rednic și aduce jucători de valore. Se vede valoarea.

Dacă ar avea calitate echipa, nu ar avea și rezultate? Dacă nu ai materie primă, ce să faci? Poți să-i calci și în picioare, nu ai ce să le faci! Astăzi, toate non-valorile se adună la Dinamo!” a declarat Claudiu Vaișcovici pentru ProX.

vaișcovici

Citește și Straton, distrus după al patrulea eșec din acest sezon: ”Îmi vine să plâng”