RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist rămâne cu picioarele pe pământ: ”În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere clubul!”

Nu toți foștii jucători ai lui Dinamo sunt în culmea fericirii după ce șeicul Tahnoon Nimer a anunțat oficial că va prelua clubul din Capitală.

Arabii vor cumpăra Dinamo doar dacă echipa nu are probleme legate de retrogradare și de obținere a licenței pentru viitorul sezon al Ligii 1.

Cosmn Moți (35 ani) jucător cu peste 200 de apariții în tricoul ”câinilor”, nu crede că fosta sa echipă va fi salvată de un nou cumpărător.

Totuși, fundașul își dorește ca formația din Capitală să își asigure prezența la maga bogaților din Liga 1 în acest sezon.

”Nu sunt prea multe de spus. Mi-aş dori ca lucrurile să intre pe un făgaş normal acolo. Nu ştiu cum şi în ce fel, dar este păcat ca an de an, o echipă ca Dinamo să joace în play-out. Nu cred. Se aude, dar nu cred că se va ajunge până acolo. 

Domnul Negoiţă spunea că datoriile nu sunt foarte mari, aşa că eu sunt încrezător. Nu ştiu ce să mai credem. În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere Dinamo şi după două săptămâni nu mai vrea să cumpere nimeni. Nu ştiu ce să cred. Nu. M-aş băga cu mare plăcere, dar nu îmi permit să ţin o echipă ca Dinamo” a declarat Moţi.

moti dinamo

Citește și Se reîntregește „Old” Dinamo!? Un alt „câine”, la un pas de revenirea în „Groapă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare