RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist nu mai crede în salvarea clubului din Ștefan cel Mare: „Nu vor mai juca deloc”

Situația de la Dinamo nu s-a remediat în primele zile din noul an, iar mulți dintre jucători sunt la capătul răbdării în ceea ce privește promisiunile neonorate ale conducerii. 

Iar starea de spirit a lor este redată perfect de unul dintre foștii lor colegi, rămas cu sufletul alături de clubul alb-roșu.

„E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă «Jucaţi de la 11 anul viitor».

Acum cred că o să joace de la 11. Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de față. Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul”, a declarat Sergiu Hanca pentru Telekom Sport. 

Spaniolii care au preluat gruparea din Ștefan cel Mare în urmă cu aproape cinci luni nu au achitat niciun salariu fotbaliștilor dinamoviști până în prezent.

„În momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club, nu văd bine situaţia deloc. Deja le-au făcut viețile un dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion. 

Să minţi un om atâtea luni de zile, să îl minţi cu neruşinare  şi să îl tratezi... Măcar să le arăţi respecţi, să le spui că nu sunt bani şi vedem ce o să fie, dacă o să fie sau nu. Nu ştiu şi ei fanii câtă putere mai au, cât o mai pot ţine. Ei sunt singurii care în ultimul an au ţinut acest club în viaţă”, a mai spus fostul fotbalist al câinilor. 

CITEȘTE ȘI –>> Prima plecare de la Dinamo, în noul an. Cine nu va mai continua în “Ștefan cel Mare”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare